Növényházak

thermoház  •  thermohaus

 

Az ön növényház-rendszer specialistája!

 

Energiatakarékos fóliaház – energia-megtakarítás egészen 40%-ig!

 

 

Korszerű és hosszútávú megoldás termelőknek és termesztőknek, árudáknak és kertészeteknek, cégeknek és válallkozásoknak:

 

Éllovas a fóliaházak között!

A dupla-fólia technológia következetes és sokéves használata igazi energiatakarékossági mesterré teszi növényházainkat.

A különösen jól átgondolt szerkezet, visszafogott és egyben stabil, valamint könnyen szerelhető.

 

A házak standard szélessége 6, 8, 10, 12 m, mindemellett módunkban áll egyedi méretezésre is. A hossz 2m-es bordaközökkel tetszőlegesen megválasztható. A vápamagasság 1,7m-től egészen 4m-ig terjedhet. A házak tetejét dupla rétegű, felfújható fólia alkotja. Az oromfalakat dupla borítású, könnyen szerelhető 6mm-es polikarbonát alkotja. A tolóajtókkal szerelt oromfalak akár teljesen kihajthatóak. Az oldalirányú szellőzést mindkét oldalon a légmentesen záródó, felülről egészen a talajszintig nyitható oldalszellőzés biztosítja.

 

Amiért kezeskedünk: Gazdaságosság és a gyakorlatban már sokszorosan bizonyított technológia.

 

- Kettő-, vagy több-hajós növényház, járható Alu-vápával, valamint kiegészítő oromszellőzéssel.

- Az egy - vagy mindkét-oldali tetőszellőzők segítik a még teljesebb átszellőztetést. A tetőszellőzők készülhetnek dupla rétegű fóliából, vagy polikarbonátból.

- 3-hajós ház, hullám-borítású előtetővel, valamint dísz oromléccel.

- 2-hajós ház, előtetővel és színes oromléccel

 

Kérje ajánlatunkat Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , vagy az alábbi telefonszámok valamelyikén: +36 30 680 54 20  +36 23 375 094

 


 

 

A növényházak telepítésénél számos kérdés merül fel, melyre a korszerű technológiáknak választ kell tudni adni. Ilyen kérdés a kedvező energiafelhasználás, a fejleszthetőség, a bővíthetőség, a könnyen kezelhetőség és a hosszú élettartam. A Götsch & Fälschle GmbH növényházak kizárólagos hazai forgalmazójaként a válaszokat magukkal a növényházakkal adjuk és tesszük ezt saját tapasztalattal, hiszen magunk is ezeket a növényházakat használjuk.

 

 

 Cím: 2030 Érd, Napvirág utca 4/2.
Tel./Fax: +36 23 375 094
Mobil: +36 30 948 3695